#DETGODALIVET
Följ oss på Facebook

Poolskydd Ellips Easy Cover 4×8 meter

Ellips Easy Cover är det rätta valet för dig som vill ha ett lättmanövrerat poolskydd av högsta kvalité. Skyddet dras ut med draglina och vevas in med upprullningsanordningen i rostfritt stål. En person klarar både täckning och avtäckning utan besvär.

Duken är tillverkad av stark PVC-duk som håller att gå på. Det täta poolskyddet som löper i skenor sparar mängder av energi och ger väldigt låg vattenavdunstning. Upprullningsrör och löpskenor är tillverkade i eloxererad aluminium.

Poolskyddet kan levereras i olika färger eller transparent. Ett transparent poolskydd är effektfullt vid mörker och tänd poolbelysning. Färgen på poolskyddet kan anpassas till poolsargen eller omgivningarna efter tycke och smak. Det finns också möjlighet att välja en lätt och glesvävd poolduk som inte samlar på sig regnvatten. Kontakt oss för en offert på denna variant.

Vi levererar alltid med ett krypskydd till upprullningsanordningar för poolskyddet Easy Cover (värde cirka 2000 SEK). Ett extra skydd som förhindrar att små barn och djur kryper in under duken.

19 690 kr

Liknande tillbehör

Köp

Pahléns bronspump P01, 0,5 hk – 3-fas

Svensktillverkad bronspump i världsklass som har funnits sedan 60-talet. Vill du ha tyst gång, hög kapacitet och säker drift är det här pumpen för dig.

Cirkulationspump 9 900 kr
Köp

Pahléns bronspump P01, 0,5 hk – 1-fas

Svensktillverkad bronspump i världsklass som har funnits sedan 60-talet. Vill du ha tyst gång, hög kapacitet och säker drift är det här pumpen för dig.

Cirkulationspump 10 900 kr
Köp

Astral Victoria Plus Silent 0,75 hk – 3 fas

En favorit som nu är ännu tystare och ännu bättre. Låg ljudnivå, hög kvalité och driftssäkerhet är några av anledningarna till att vi jobbar med Victoria Plus Silent från Astral.

Cirkulationspump 6 039 kr
Köp

Pahlén Auto UV Titan – UV130

För pooler och spabad upp till 75 m³.

UV-rening 23 200 kr