#DETGODALIVET
Följ oss på Facebook

Poolskydd Ellips Easy Cover 5×10 meter

Ellips Easy Cover är det rätta valet för dig som vill ha ett lättmanövrerat poolskydd av högsta kvalité. Skyddet dras ut med draglina och vevas in med upprullningsanordningen i rostfritt stål. En person klarar både täckning och avtäckning utan besvär.

Duken är tillverkad av stark PVC-duk som håller att gå på. Det täta poolskyddet som löper i skenor sparar mängder av energi och ger väldigt låg vattenavdunstning. Upprullningsrör och löpskenor är tillverkade i eloxererad aluminium.

Poolskyddet kan levereras i olika färger eller transparent. Ett transparent poolskydd är effektfullt vid mörker och tänd poolbelysning. Färgen på poolskyddet kan anpassas till poolsargen eller omgivningarna efter tycke och smak. Det finns också möjlighet att välja en lätt och glesvävd poolduk som inte samlar på sig regnvatten. Kontakt oss för en offert på denna variant.

Vi levererar alltid med ett krypskydd till upprullningsanordningar för poolskyddet Easy Cover (värde cirka 2000 SEK). Ett extra skydd som förhindrar att små barn och djur kryper in under duken.

23 900 kr

Liknande tillbehör

Köp

Solfolie för pool 5×10 meter

Solfolie för swimmingpool som reducerar värmeförluster och fungerar som ett avdunstningsskydd.

Poolskydd 6 960 kr
Köp

Solfolie för pool 4×8 meter

Solfolie för swimmingpooler som reducerar värmeförluster och fungerar som ett avdunstningsskydd.

Poolskydd 4 670 kr
Köp

Solfolie för pool 3×6 meter

Solfolie för swimmingpooler som reducerar värmeförluster och fungerar som avdunstningsskydd.

Poolskydd 2 895 kr
Köp

Tillbehör Ellips Auto Cover – Trappduk oval trappa

Trappduk till oval pooltrappa.

Poolskydd 3 900 kr