#DETGODALIVET
Följ oss på Facebook

Pooltak Hollywood C 4×10 meter

Den här modellserien har precis som Monaco en elegant framtoning och robust konstruktion. Hollywood har som standard gaveldörr och avtagbar frontgavel, vilket gör det möjligt att skjuta pooltaket förbi en poolstege om denna mittplaceras. Hollywood är ett barnsäkert pooltak med lås. Den automatiska sektionslösningen innebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt. Sektionerna är inte sammanhakade så pooltaket kan vara öppet på mitten.

När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Hollywood är utrustad med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm. Hela fronten är avtagbar i tre delar.

Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta av pooltaket och frilägga hela poolen.

124 900 kr

Liknande tillbehör

Köp

Pahléns bronspump P01, 0,5 hk – 3-fas

Svensktillverkad bronspump i världsklass som har funnits sedan 60-talet. Vill du ha tyst gång, hög kapacitet och säker drift är det här pumpen för dig.

Cirkulationspump 9 900 kr
Köp

Pahléns bronspump P01, 0,5 hk – 1-fas

Svensktillverkad bronspump i världsklass som har funnits sedan 60-talet. Vill du ha tyst gång, hög kapacitet och säker drift är det här pumpen för dig.

Cirkulationspump 10 900 kr
Köp

Astral Victoria Plus Silent 0,75 hk – 3 fas

En favorit som nu är ännu tystare och ännu bättre. Låg ljudnivå, hög kvalité och driftssäkerhet är några av anledningarna till att vi jobbar med Victoria Plus Silent från Astral.

Cirkulationspump 6 039 kr
Köp

Pahlén Auto UV Titan – UV130

För pooler och spabad upp till 75 m³.

UV-rening 23 200 kr