fbpx
#DETGODALIVET
Följ oss på Facebook

Formgjuten Pool

Ellips Garbo

Våra formgjutna kompositpooler — enklare kan det inte bli.

Formgjuten Pool

Ellips Composite

I de här formgjutna poolerna badar du bekymmersfritt i många år. Precis som våra andra pooler håller de högsta kvalitet när det gäller material och konstruktion. Poolerna är utvecklad i samarbete med ett företag som tillverkar produkter åt bland annat försvarsindustrin vilket borgar för hög kompetens och mycket höga kvalitetskrav. Vi lämnar 20 års reklamationsrätt på Ellips Composite.

Den har dubbla väggar och dubbel botten av glasfiber och är fylld med 30 mm tjockt värmeisolerande material vilket innebär låga energikostnader. Poolens ytbeläggning är tålig och lätt att hålla ren. Ytan är resistent mot både kemikalier och UV-ljus. Poolen är gjuten i ett stycke med ingjutna förstärkningar. Monteringen av poolen är både enkel och billig att utföra.

All håltagning är gjord i fabrik för högsta möjliga precision och enklast möjliga montering av belysning, inlopp och bräddavlopp.

Kompletta poolpaket

När poolen levereras till dig så kan vi försäkra att allt du behöver för att montera poolen är med i paketet. Vi värdesätter din tid och ser till att du inte behöver ägna den åt kompletterande inköp när du väl går igång med montaget av din nya pool. Med komplett menar vi verkligen komplett in i minsta detalj, vilket du säkert upptäcker när PVC-kopplingarna ska limmas och du hittar den lilla ändamålsenliga limpenseln i vårt paket.

Vi kan garantera kvalitet och leveranssäkerhet tack vare att all tillverkning sker under samma tak i vår fabrik i Luleå. Vi har full kontroll på både produktion och leveranslogistik och kan lova leveranstider på maximalt 10 arbetsdagar under högsäsong (exklusive transporttid).

Pool

Rejäla kvalitetspooler från norrland

Med vårt flexibla modulsystem kan vi leverera en pool som passar dina behov och önskemål.

Pool

VÅR HÄRLIGA KATALOG

Experter sedan 1989

Kontakt

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig, vi kan svaret på dina frågor.

HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE

Spabad

Våra spabad är designade för att behaga alla dina sinnen, för total avkoppling och välmående.