fbpx
#DETGODALIVET
Följ oss på Facebook

Pooltak Nova Comfort 4×10 meter

Nova Comfort är rätt val för dig som vill ha ett lågt och stilrent pooltak som inte tar upp för stort utrymme i trädgården. Trots den låga höjden finns det gott om plats för dig att simma under taket. Nova Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås som har standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida (vänster eller höger) och avtagbar frontgavel. Den automatiska sektionslåsningen innebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt. Sektionerna är inte sammanhakade så pooltaket kan vara öppet på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm. Med tillvalet förlängningsskenor kan du skjuta av taket och frilägga hela poolen.

Priserna avser paneler i klarplast och silvereloxerad stomme. Paneler i kanalplast ger ett prisavdrag om 10 000 SEK.

129 900 kr

Liknande tillbehör

Köp

Pahléns bronspump P01, 0,5 hk – 3-fas

Svensktillverkad bronspump i världsklass som har funnits sedan 60-talet. Vill du ha tyst gång, hög kapacitet och säker drift är det här pumpen för dig.

Cirkulationspump 9 900 kr
Köp

Pahléns bronspump P01, 0,5 hk – 1-fas

Svensktillverkad bronspump i världsklass som har funnits sedan 60-talet. Vill du ha tyst gång, hög kapacitet och säker drift är det här pumpen för dig.

Cirkulationspump 10 900 kr
Köp

Astral Victoria Plus Silent 0,75 hk – 3 fas

En favorit som nu är ännu tystare och ännu bättre. Låg ljudnivå, hög kvalité och driftssäkerhet är några av anledningarna till att vi jobbar med Victoria Plus Silent från Astral.

Cirkulationspump 6 039 kr
Köp

Pahlén Auto UV Titan – UV130

För pooler och spabad upp till 75 m³.

UV-rening 23 200 kr